Den store NESESPRAYguiden

Slapp helt av, dette er absolutt ikke siste blogginnlegg, men nå har det seg sånn at vi kommer hjem om under 3 døgn og da kan vi faktisk ikke drøye dette her mer:

nemlig

-
-
-

MARINAS STORE NESESPRAYGUIDE:

20120612-192458.jpg

Marina er for redd til å skrive dette innlegget selv, derfor må jeg gjøre det. Jeg prøvde å forklare henne at det bare er fremmedfrykt og at hun sikkert ville like å skrive når hun først begynte, men nei…

ERGO

i løpet av nesten 5 måneder på rømmen har Marina Skonnord Fodstad slitt seg gjennom en veldig, VELDIG vanskelig nesespray periode. Jeg vil begynne med å gi mye krudos til meg selv (som FORTSATT er Merete) for at jeg var smart nok til å ta med meg nesespray fra Norge. Jeg visste nemlig at det kan være vanskelig å finne den perfekte sprayen utenfor Europa og da ble det selvfølgelig problematisk da Astrid og Marina brukte opp den originale Otrivin mentholen MIN innen første uke i India var omme.

Uansett, Mdog la seg ut på nesesprayjakt og det har gått bedritent dårlig. PUMKTUM FINALE. hvor mange forskjellige sprayer hun har prøvd seg ut på har jeg dessverre ikke tall på men til dags dato har hun 4 forskjellige liggende i håndbagasjen sin

NR 1:

20120612-192717.jpg

Denne er den minst spennende og derfor fikk den komme først. Vi har den til og med i Norge: OTRIVIN for tett og rennende nese. Denne er egentlig ikke så veldig dum, den funker faktisk kjempe bra i starten.. Helt til….: rennende nese delen begynner å virke, HALSEN DIN SKRUMPER INN TIL STØRRELSEN AV EN SUGERØR OG DU TROR DU SKAL DØØØØØØ! Og da forvandler den seg fra himmel, til helvete på jord. Altså, jeg prøvde å fortelle det til M da hun kjøpte den, men når hun nekter å høre og trosser rådene mine på den måten kan hun faktisk bare ha det så godt.

20120612-201607.jpg

mohehahahaha….

NR 2:

20120612-192632.jpg

Denne er fra LA, kjendisenes hjemland. Og man skulle tro man kunne få en over middels OK nesespray i denne byen. I stedet ble Mar servert en oral spray og hun har funnet 4 store og VIKTIGE feil med denne:

1. Så er det litt flaut at det står ‘oral’ spray hihihi
2. Så må man spraye den i munnen, noe som ikke gir mening siden det er nesen som er tett
3. Den smaker renspikka dritt, noe som er en stor ulempe når man må spraye den i munnen
4. Den virker ikke, noe som er en stor ulempe i seg selv

20120612-194405.jpg

NR 3:

20120612-201530.jpg

Denne er fra Peru, nærmere bestemt det store apoteket midt på hovedplassen i Cuzco. Den lukter: INDISK PROMP!!??!!??!? Jeg har aldri luktet en indisk promp men jeg har faktisk prøvd nesesprayen og regner med at det er ca det samme. Alle som har vært i Inda må ha en formening om hvordan det må lukte. Bare tenk tanken på å få den stanken sprøytet direkte inn i nesa! Jeg har egentlig ikke NOE annet å føye til den saken.

Marinas kommentar om saken: jeg vil heller bli stengt inne på badet etter at pappa har vært på do i 20 minutter enn å bruke den nesesprayen. Allikevel er den halvtom?? Og det kan ikke jeg forklare, det må nesten Mdog gjøre.

20120612-223943.jpg

NR 4:

Så var dagen Asia kom og møtte oss i Brasil og hadde med seg denne:

20120612-223758.jpg

Redningen! Nå er Marina nesten normal igjen og vi skal klare å komme oss tilbake til Norge

Moralen er altså: aldri la en inder prompe deg i nesen. Prump. Og kjøp nesespray før du reiser jorden rundt

HAHA

MVH Merete.

Ønsker du forresten å prøve noen av nesesprayene til Marina er du hjertlig velkommen hjem til hennes hjem torsdag kl 22.00.

Comments are closed.